top of page

Information om VSA-Sveriges verksamhet med anledning av Covid-19.

Då majoriteten av föreningens medlemmar tillhör en riskgrupp följer vi myndigheternas rekommendationer och håller lokalerna stängda för alla besökare. Likaså ställs utställningar och andra offentliga evenemang in. Detta gäller tills vidare. Planerade kurser kommer att genomföras digitalt och ni som har anmält er ska redan ha blivit kontaktade med inlogg eller inbjudan via FB. För närvarande finns det möjlighet att delta i en teckningskurs och under april en skrivarkurs. Information om innehåll kommer att läggas upp här på hemsidan.  


Nu finns det alltså en fin möjlighet även för er medlemmar som bor på andra platser i landet att delta.  Anmälan skickas till: atelje@vsa-sweden.se


Lokalerna kommer fortsatt att kunna användas till ateljébundet arbete för de av våra fasta medlemmar som har möjlighet att komma in på egen hand eller med hjälp av assistenter. För att begränsa smittorisken har vi dock fattat beslutet att upprätta ett tidsbokningssystem så att inte flera vistas i lokalerna samtidigt.


Vi ses snart!

bottom of page